Grup Informàtic de Serveis, S.L.

Venda ordinadors, Servei Tècnic, Programació a mida

Els canvis de seguretat en Windows 8.

Windows 8 ha canviat moltes coses respecte a les versions anteriors dels sistemes operatius de Microsoft. Millorar la seguretat ha estat un dels objectius des del principi en la programació d’aquest sistema operatiu.
Ens trobem noves mesures com la de limitar l’impacte del malware al sistema, incorporar un sistema de xifrat a tot tipus de dispositius i també un millor control d’accés en l’inici del sistema.

Entre els nous components de seguretat podem citar a UEFI, que reemplaçant a la BIOS,  proporciona una arrancada més segura pel fet de que possibilita el Secure Boot, un protocol que comprova que no hi hagi instal•lat cap malware en el moment de l’arrancada del sistema. A més a més, afegeix un sistema d’opcions de recuperació més visual.

Windows 8

També afegeix la nova versió 2.0 de TPH, el xip que facilita el xifrat amb BitLocker, que ara es podrà utilitzar amb qualsevol tipus de dispositiu, però també amb altres aplicacions que permetin el xifrat o la signatura segura. A tot això se li uneixen les opcions d’inici monitoritzat, que permeten controlar l’arrancada del sistema des dels drivers fins el nucli.

Windows 8 Opcions Avançades

Un pas important per a permetre l’ús del BYOD sense que comprometi els sistemes de l’empresa. A més a més el xifrat de disc durs és ara més ràpid i àgil.

Com evitar que el FBI bloquegi el nostre ordinador.

Milions d’ordinadors de tot el món, es veuran afectats avui, 9 de juliol, pel virus DNS-Changer, un cop el FBI realitzi la neteja massiva d’aquest virus, els ordinadors infectats deixaran de tenir internet.

Aquest virus quan infecta un ordinador, canvia les adreces IP dels servidors DNS, redirigint la cerca web a servidors falsos controlats per hackers.

Un exemple del seu funcionament és quan a l’intentar entrar a la pàgina del nostre banc, l’ordinador infectat es dirigeix cap a un altra pàgina idèntica però falsa allotjada en el servidor d’un hacker i en la qual ens roben les nostres dades (usuari, contrasenya).

Es calcula que arreu del món hi ha 3 milions d’ordinadors afectats per aquest virus, els quals avui deixaran de tenir internet. Creiem que els nostres clients tindran poca afectació, perquè la majoria esteu ben protegits per antivirus, tot i així us deixem un enllaç per saber si esteu contagiats.

http://www.dns-ok.us

Si el color de fons de la imatge és verd, vol dir que el vostre ordinador esta en bon estat, si us surt de color vermell, si us plau poseu-vos en contacte amb el Servei Tècnic de GIS per tal de poder-lo eliminar i que us causi el mínim de molèsties possibles.

Inauguració noves instal·lacions

Grup Informàtic i de Serveis, en una trajectòria de vint-i-quatre anys donant servei majoritàriament a les empreses de les Terres de l’Ebre ha fet un pas endavant obrint unes noves instal·lacions al carrer Vergès Paulí, cantonada amb Rambla de Ferran.

L’objectiu d’aquest nou establiment, és oferir un punt de venda al detall a la zona del Temple, potenciar la formació i optimitzar l’atenció a les empreses del territori.

A l’acte d’inauguració van intervenir, el gerent de l’empresa,  l’alcalde de Tortosa Excm. Sr. Ferran Bel i el bisbe de la diòcesi Excm. i Rev. Monsenyor Salinas. Els quals en el seu parlament van destacar la feina ben feta per aquesta empresa. També van assistir autoritats de Tortosa, Campredó i de la Delegació dels Serveis Territorials, així com un ampli ventall dels seus clients, amics i familiars de l’equip humà de GIS.

Benvinguts

Benvinguts a la plana web de Grup Informàtic i de Serveis. A través d’aquesta plana podreu entrar en contacte amb nosaltres i consultar els nostres productes i serveis.